Fes-te de l'AMPA!

Posem a la vostra disposició el document amb la informació bàsica sobre l’AMPA: quines activitats desenvolupa, quines persones en formen part, quins beneficis tenen els socis, com podeu inscriure-us, etc. 


Si necessiteu més informació, poseu-vos en contacte amb: ampalasalut@gmail.com 


Què és l’AMPA? 

És l’associació de pares i mares dels alumnes que millor representa els seus interessos en relació amb l’educació dels nens i nenes i la gestió del centre. L’AMPA és una entitat sense ànim de lucre. 

Què fa l’AMPA? 

  • Promociona activitats educatives i lúdiques per als nens i nenes 
  • Organitza els serveis d’acollida i les activitats extraescolars 
  • Col·labora en la millora de l’equipament de l’escola 
  • Organitza jornades formatives per als pares i mares dels nens i nenes 
  • Contracta i supervisa el servei de menjador, juntament amb l’escola 
  • Transmet les queixes i les inquietuds de les famílies a l’Ajuntament i a la direcció de l’escola 
  • Té un representant dintre del Consell Escolar 
  • Colabora amb la reutilització de llibres de text 


Com es finança l’AMPA? 

L’AMPA es finança amb les quotes dels socis, subvencions de l’Ajuntament/Generalitat i els beneficis de la venda de loteria i altres materials. 

Què es l’Assemblea? 

És l’òrgan rector de l’AMPA, on tots els socis poden participar i decidir les accions que realitzarà l’associació durant el curs escolar. En l’assemblea general cada soci té un vot.

Què és la Junta de l’AMPA? 

És l’òrgan de l’associació que executa les decisions de l’assemblea i representa l’organització davant dels socis, l’escola i altres entitats. 

Per què t’interessa ser soci de l’AMPA? 

Quants més socis siguem, millor podrem representar els interessos de tots/es i tindrem més força per negociar davant les entitats. Quants més socis siguem, més recursos tindrem per tirar endavant activitats i projectes dels quals es beneficiaran els nostres fills/filles. 

Com fer-se soci/a de l’AMPA? 

Per ser soci de l’AMPA cal abonar 35€ anuals per família, mitjançant ingrés en efectiu o transferència bancària al compte núm. ES41-0081-0076-3900-0122- 1032 del Banc de Sabadell. En el justificant ha de constar com a concepte el nom de la família i el curs que farà el nen/s o nena/es. 



També es pot pagar, sense cap mena de comissió bancària, pels caixers automàtics del Banc de Sabadell, indicant codi d’entitat 002901


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Activitats extraescolars

El menjador de l’escola